Vervoersdienst

De Klup Twente heeft sinds jaar en dag haar eigen vervoersdienst, bestaande uit drie goed geoutilleerde bussen die ook geschikt zijn voor rolstoelvervoer. De Klup Twente werkt uitsluitend met vrijwillige chauffeurs, die een uitstekende opleiding genieten van Hofman Veiligheidsopleidingen in Almelo. Alle chauffeurs zijn ook verzekerd.

De bussen worden in de avonduren en weekends ingezet voor het vervoer van deelnemers van De Klup Twente in Almelo en de omliggende gemeenten Borne, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Alle passagiers worden van huis gehaald en weer thuis gebracht. Doorgaans zijn de kosten voor het vervoer verrekend in de tarieven voor de activiteiten waar de mensen aan meedoen. In andere gevallen geldt een laag tarief.

Overdag rijden de bussen van De Klup Twente voor De Twentse ZorgCentra (DTZC) en voor Interact Contour (activiteitencentrum ’t Knooppunt). Een keer in de week wordt een bus ingezet voor dagactiviteitencentrum de Groenderij en één keer in de maand fungeert een bus van De Klup Twente als Boodschappenbus voor de Titus Brandsmahof. De inkomsten uit deze ritten worden gebruikt voor het onderhoud van de voertuigen en het laag houden van de vervoerskosten voor deelnemers van De Klup Twente.

De busjes van De Klup Twente zijn overdag tussen 10.00 en 14.00 uur (uitsluitend met chauffeur) te huur. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat gereden moet worden.

Heeft u vragen over de vervoer en de mogelijkheden? Mail: vervoer@deklup.nl of bellen met Gerrit Tijink 0546 – 53.68.20 06 54.90.34.33

Wilt u chauffeur worden bij De Klup Twente? Neem dan contact op met Jolanda@deklup.nl of bellen met Jolanda Overdorp 0546 53.68.20 of 06 14.46.52.88

Vrijwilliger-Gerrit

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel