Activiteiten

In de vrije tijd kun je tegenwoordig van alles doen. Ook als je een beperking hebt. Wil je er dus op uit om andere mensen te ontmoeten, leuke dingen te doen en te leren? Bij stichting de Klup Twente is er keuze uit meer dan 50 verschillende activiteiten. In Almelo, maar ook in Twenterand, Tubbergen, Wierden, Rijssen/Holten, Hof van Twente, Borne en Hellendoorn. De activiteiten variëren van sport en spel, korte cursussen en vakanties tot leren lezen en schrijven, de leukste creatieve workshops,  bakken en koken en weerbaarheidstrainingen.

Met zo’n gevarieerd aanbod is er voor iedereen wat wils. Voor jong en oud, voor mensen die zelfstandig zijn en voor hen die veel begeleiding nodig hebben. Kijk of er iets voor je bij zit. Kun je onverhoopt toch niets vinden, dan mag je altijd bellen of langskomen. Onze coördinatoren helpen je graag! We hopen je snel te mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van stichting de Klup Twente.

Klik voor meer informatie over verschillende activiteiten, tijdstippen, locatie en deelnemersbijdragen op de activiteit van je keuze!

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel