Nieuwe BSO Light voor kinderen uit groep 8

Met wel heel gave sportspelletjes en koud bakken met warme chocolade (en fruit) is maandagmiddag 8 oktober de pilot BSO light voor kinderen uit groep 8 van het speciaal basisonderwijs van start gegaan.
BSO Light wordt aangeboden door De Klup Twente samen met De Welle en vindt plaats in en rond het gebouw van De Welle aan de Thorbeckelaan in Almelo (voorheen de Rank).  BSO Light is speciaal voor kinderen van het speciaal basisonderwijs die baat hebben bij meer rust en structuur dan een reguliere BSO of vereniging kan bieden. Tijdens BSO Light krijgen de kinderen leuke, afwisselende activiteiten aangeboden met rustmomenten tussen de activiteiten in. Vast onderdeel is sport en bewegen dat Paul en Joy.
De BSO Light is vooralsnog een pilot van ongeveer 7 weken. Bij voldoende belangstelling wordt de BSO Light een vast aanbod. De voortekenen daarvoor zijn gunstig: voor de pilot werden liefst veertien kinderen uit alleen de achtste groep aangemeld. Dat betekent dat er nog maar voor twee kinderen meer plek is.
Meer informatie of opgave voor BSO Light: Ellen@deklup.nl (ma, di,do) of 06 12 96 03 89.

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel