G-bowlers Rijssen zijn op zoek naar een vrijwilliger.

Het G-Bowlen in ’t Witte Hoes in Rijssen, een activiteit van Stichting de Klup Twente, is op zoek naar iemand die het kleine enthousiaste vrijwilligersteam wil komen versterken.Alle deelnemers zetten elke woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, ondersteund door vrijwilligers Ina, Henk en Jaap, hun beste beentje voor. Een klein deel van de bowlers doet regelmatig mee aan landelijke kampioenschappen en één van hen ging zelfs de Special Olympics Worldgames in Los Angeles. Maar ook de mensen die gewoon op eigen tempo en niveau wekelijks de ballen laten rollen, voelen zich prima thuis bij de Rijssense G-bowlers. Leuk aan deze Klup is dat de leden twee keer per jaar een familielid of bekende uitnodigen om mee te komen spelen en dat het seizoen afgesloten wordt met oorkondes, cadeautjes en een avondje midgetgolf (bij mooi weer) of een leuk spel (als het regent). Zo weten Ina, Henk, Jaap en de stagiaire er elke week weer een feestje van te maken. Ook de gastvrijheid en de prachtige professionele bowlingbanen van ’t Witte Hoes dragen daar natuurlijk hun steentje aan bij.
De Klup
Het G-bowlen in Rijssen is één van de ruim 50 vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een (verstandelijke) beperking, die De Klup Twente samen met haar ruim 400 vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo, organiseert in negen Twentse gemeenten. Daarbij staat naast activering, integratie, participatie en empowerment, ook het plezier hoog in het vaandel.
Help mee
Wie het leuk vindt om Ina, Jaap en Henk te komen helpen of vragen heeft over vrijwilligerswerk bij Stichting de Klup Twente kan een mailtje sturen naar jolanda@deklup.nl. Zie ook Facebook en www.deklup.nl voor meer informatie.

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel