Uniek theater seizoen met Theaterschool Luna!

THEATERSCHOOL LUNA LAAT JE STRALEN ALS EEN STER!

Hou jij van musicals? Droom jij ervan om in een grote musical, film of TV mee te spelen? Dan is dit jou kans! Theaterschool Luna is al 15 jaar een begrip in het oosten. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de Leukste en leerzame jeugdtheaterschool van Overijssel en hebben al heel veel goede resultaten geboekt omtrent professioneel musicals, film en andere optredens. Maar ook spel plezier voorop!

De theaterschool staat voor kwaliteit en plezier.

Tijdens de anderhalf uur durende les, krijgen de leerlingen op het gebied van musical, dansen, zingen en acteren in een leuke afwisselende les. Daarnaast biedt de theaterschool ook dans, zang en privé lessen en auditie trainingen aan. Om het plaatje compleet te maken hebben geven we ook musical workshops met Bekende Nederlanders zoals Pia Douwes, Iris Hesseling, Bart Boonstra , Ron Boshard en ga zo maar door!

Optredens ,Musicals en eindpresentatie .

We spelen grote zelfgeschreven en gecomponeerde musicals in grote theaters en meerdere presentatie in het jaar. Ook treden we vaak op bij straattheaters en andere evenementen

Geef je op !

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Wil je iets met film , reclames ,musical, theater en/of dans doen, of staat dans ,zang en waar spelplezier voorop staat?
Kom vanaf maandag 4 september gratis een proefles mee draaien vanaf 15.30 tot 17.00 uur leeftijd vanaf 7 jaar tot 11 jaar  en  16.30 tot 18.00 uur vanaf 12 jaar tot 16 jaar  dan een proefles volgen bij “ De Klup “Berlagelaan 2 in Almelo en voel de magie van Theaterschool Luna

Info:  www.theaterschoolluna.nl
Mail:juliette.maarseveen@hetnet.nl
Tel: 0655583147

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel