thema-avond over veiligheid in en om je huis

Woon je zelfstandig of ga je binnenkort zelfstandig wonen? dan is deze avond iets voor jou!Op dinsdagavond 13 maart organiseren wij in samenwerking met de brandweer Twente een avond over (brand) veiligheid in huis. de thema’s die aan bod komen zijn o.a.;

  • wat doe je bij brand, welke maatregelen  kun je zelf nemen om het zo veilig mogelijk te maken.
  • een stukje bewustwording over de (brand)veiligheid in je eigen huis.

Als je zelf vragen hebt kun je deze natuurlijk ook stellen.

Je krijgt praktische tips die je eigen veiligheid kunnen vergroten.

De avond begint om 19.00 uur en zal duren tot 21.00 uur en zal plaatsvinden in het Meester Siebelinkhuis. Om 18.45 uur is er inloop met een kopje koffie of thee. Wil je meedoen? Geef je dan op voor 6 maart via de mail: Jolanda@deklup.nl of telefonisch 06- 144 652 88. Mocht je van anderen horen dat ze ook belangstelling hebben mag je deze informatie doorgeven.

 

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel