Avond voor sportverenigingen met een aanbod voor mensen met een beperking

Op maandag 11 december 2017 organiseert Twente Actief een avond speciaal voor sportverenigingen in Twente met een aanbod voor mensen met een beperking. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het is een interactieve avond, met als doel om hulpvragen/knelpunten op te halen en deze met elkaar te delen. Wij zijn benieuwd waar jullie als werker en vrijwilligers binnen de sportvereniging zoal tegenaanlopen. Welke kennis missen jullie in de begeleiding van sporters met een beperking of waar lopen jullie bestuurlijk tegenaan? Op basis van de uitkomsten van deze avond willen we in samenwerking met docenten van Windesheim Zwolle in 2018 een aantal scholingen/studieavonden organiseren. De bijeenkomst is gratis en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de sportimpuls!

Meld je aan via: evert@deklup.nlvoor 4 december 2017

Datum: maandag 11 december 19:30 -21:30uur

Locatie: Meester Siebelinkhuis, Berlagelaan 2 te Almelo

Wie: werkers, vrijwilligers en bestuursleden van sportverenigingen met een aangepast sportaanbod uit de 14 Twentse gemeenten

Twente Actief is een samenwerkingsverband van alle 14 Twentse gemeenten, MEE IJsselland, MEE Oost en Sportservice Overijssel. Doel: impuls geven aan het aangepast sporten in de regio Twente.

In Twente zijn 2 regiocoaches aangepast sporten actief (werkzaam bij St. De Klup), die samen werken met een aantal lokale buurtsportcoaches met aangepast sporten in hun takenpakket.

Meer informatie: www.iedereenactief.nl

foto_2[1].aangepast  foto_4[1].aangepast

 

 

( Foto’s Stefan Schipper)

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel