Burgemeester verrast echtpaar De Vries met de KlupEngel

Het leek voor Wieger en Marlien de Vries van Split Level een werkdag als alle anderen.
Tot rond een uur of twee burgemeester Arjen Gerritsen voorzien van ambtsketen, hun modezaak binnenliep. Met een heel gezelschap in zijn kielzog. Verbazing alom, maar al ras bleek dat de burgemeester het actieve ondernemersechtpaar kwam verrassen met de KlupEngel, de MVO onderscheiding van stichting de Klup Twente.
De Klup Twente is de vrijwilligersorganisatie die zorgt voor integratie, participatie en activering voor en van mensen met een beperking uit Almelo en omliggende gemeenten.
Ze is voor een belangrijk deel afhankelijk van de inzet van fondsen, bedrijven, instellingen en particulieren om ruim 50 activiteiten aan te kunnen bieden en te innoveren.
Om de grote waardering voor de belangeloze steun uit te drukken, reikt De Klup Twente één keer per jaar de KlupEngel uit aan een bedrijf, organisatie of fonds.
Dit jaar werd de KlupEngel toegekend aan de adverteerders van het tijdschrift Schik van De Klup Twente.
Schik is het gratis full colour magazine dat De Klup Twente maakt met voor en over mensen met een beperking.
Schik verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 5000 stuks. Het maken en verspreiden van Schik is nu al vijf jaar mogelijk gemaakt door de bijdragen van adverteerders.
Daarom besloot De Klup Twente dit jaar in de personen van Wieger en Marlien de Vries om àlle adverteerders te eren met de KlupEngel. Het echtpaar De Vries werd als vertegenwoordigers van alle adverteerders kozen omdat zij de allereerste adverteerders van Schik waren en in alle jaren geen enkele uitgave over hebben overgeslagen.
Burgemeester Arjen Gerritsen overhandigde woensdag 4 oktober op verzoek van De Klup Twente De KlupEngel.
In zijn toespraak vertelde Gerritsen dat het hem in zijn eerste jaar als burgemeester getroffen heeft dat Almelose ondernemers veel activiteiten en organisaties in de stad steunen –
zelfs als het tij tegen zit en ook als het hen zelf niets oplevert. Het was hem eveneens opgevallen dat de onderneming Split Level ook actief bijdraagt – aan De Klup Twente èn tal van andere organisaties en activiteiten

IMG_2149 (002).bewerkt IMG_2153.bewerkt IMG_2154.bewerkt

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel