Symposium aangepast sporten

Op woensdag 12 juli 2017 heeft stichting de Klup in samenwerking met Sportaal een symposium gehouden over aangepast sporten. De belangstelling was groot en het doel van deze avond in Hengelo was het versterken van de regionale samenwerking op het gebied van aangepast sporten in Twente onder de noemer Iedereen Actief. Tijdens dit symposium zijn er naast diverse sprekers ook een aantal interessante workshops gegeven. Met dank aan Fitkids, Steunpunt Autisme, Special Heroes, Aveleijn, NOC*NSF/NSGK en paralympiër Johan Reekers heeft deze avond ons veel gebracht.
De avond werd door de deelnemers met een ruimte voldoende gewaardeerd.

Symposium Drempels (2).bewerkt Symposium Drempels (18).bewerkt Symposium Drempels (23).bewerkt Symposium Drempels (36).beweerktSymposium Drempels (41).bewerkt Symposium Drempels (45).bewerkt

De Klup bedankt

chainwise zwierink wgp roggekamp sportcarrousel